Tilmelding

Der er nu åben for tilmeldinger til messerne i både Næstved og Vejle.
 
Husk at læse reglerne for hvilke dyr der må medtages på messen. Dette er udelukkende sælgers / udstillers ansvar at dette er på plads. Hvis i tvivl så benyt kontakterne i højre side under - Regler På Messen
 
Et hvert brud på regler kan medføre bortvisning fra messen.
 
Vigtigt vedrørende tilmeldingen
 
Læs grundigt inden tilmeldingen udfyldes
 
Vi vil fremadrettet, som så, ikke lave regler for hvem der kommer til bliver placeret hvor. Der er ganske enkelt for meget administrativt arbejde i det. Derfor er det udelukkende vores valg og beslutninger der afgør hvilken hal man bliver placeret i. Det er tilladt at ønske, men det er inegen garanti for at vi kan opfylde alle ønsker.

Vi vil ligesom sidst lave en offentliggørelse af jer som deltagere når vi har en aftale på plads med jer. Det er en aftale, når vi har modtaget jeres indbetaling.Forskelligt fra sidst er at vi vil lave 3 offentliggørelser om dagen. Dette gør vi for ikke at skulle afsætte to en halv måneds opslag på offenliggørelser. For at det skal være en fair fordeling igen, så er det dem der laver de første aftaler, der bliver nævnt tættest på datoen for åbningen af messen. Det kan være nogen tænker i reklamestrategi som har behov for at vide dette. Hver enkel deltager har mulighed for at få linket til en evt. hjemmeside eller få en video/billede vedhæftet offentliggørelsen af deltagelse. Jo mere fyldetgørende jeres tilmeldinger er jo bedre for læserne.

Når i sender tilmeldingen modtager i en bekræftelse på at have sendt den, i modtager kort tid efter en faktura som skal betales inden 14 dage. Derefter forbeholder vi os retten til at annullere bookingen og en ny skal foretages.
Kig forbi og se nogle af de spændende afsnit på MySnakes TV
 
Se afsnit 41 fra Vores første messe d. 31 Januar 2016
Sydsjællands Reptilmesse | CVR: 42 82 06 36 | 4700 Næstved - DENMARK | Tlf.: +45 6167-1459